ja echt onze redacteur is vader geworden

Qua uiterlijk, maar vooral ook qua karakter. Dus opgeruimd, geduldig, vrolijk, grappig en lief. En we hopen dat ze een echte sport gaat beoefenen en geen campingsport.

Onze redacteur wilde liever niet bij naam genoemd worden in het bericht en zijn adres wil hij al helemaal niet op internet hebben. Snappen we. Helemaal omdat hij er zelf ook niet van houdt mensen met naam en toenaam op internet te zetten. En bovendien wil hij zijn favoriete postbode een beetje ontzien. Die gaat bijna in de vut en heeft al een beetje last van zijn rug. Wil je onze collega en zijn vriendin feliciteren? Zet dan vooral een reactie onder dit bericht. Maar noem hem niet bij naam he! Daar doen wij niet aan in de reacties, die halen we direct weg. Maar nog mooier, stuur een felicitatie naar het kantoor. Dan heeft hij tenminste wat te doen als hij terug is van zijn vakantie. Het kaartje kan naar:

Salland Centraal

Boeierstraat 10

8102 HS Raalte

…… en ……, van harte met jullie dochter! Geniet er van nu ze nog klein is. Als ze klein zijn, zijn ze om op te vreten. En als ze wat ouder zijn, heb je spijt dat je dat niet gedaan hebt!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.