Home / archiefcentraal / inschrijfdag voor sallandglas in heino

inschrijfdag voor sallandglas in heino

Vertegenwoordigers van de drie PB-en en SallandGlas zijn van 10.00 tot 16.00 uur aanwezig om vragen te beantwoorden en om te helpen bij de inschrijving. Ook is informatie over het aanbod van de providers aanwezig.

Ter voorbereiding is het advies om vóóraf te inventariseren hoeveel men op dit moment betaalt voor de drie diensten (internet, telefoon en televisie), en onderhoud en afschrijving samen. Daarnaast is het goed om vooraf thuis even te kijken over hoeveel internetsnelheid men op dit moment beschikt. Op de homepage van SallandGlas staat rechtsonder een snelheidsmeter. Deze meet de internetsnelheid van de woning van waaruit wordt gemeten. “Als je weet wat je nú betaalt en wat je daarvoor krijgt, kun je heel concreet vergelijken. Dat maakt het ook wat gemakkelijker om een keuze te maken”, zo is het advies.

Lees ook

College wil vergunningverlening voor woningsplitsing niet gratis aanbieden

RAALTE – Het Raalter college van B&W ziet vooralsnog niks in het idee van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.