Home / archiefcentraal / indoor springwedstrijd bij de luttenberg

indoor springwedstrijd bij de luttenberg

Paardensportvereniging De Heuvelruiters houden zaterdag 14 en zondag 15 februari indoor springwedstrijden voor paarden voor klassen BB tot en met ZZ gehouden. De wedstrijden vinden plaats in Manege De Luttenberg aan de Looweg in Luttenberg.

Zaterdag vanaf 8.30 uur starten klassen BB, een oefenparcours, zonder prijzengeld. Daarna de klassen B (beginners), L (licht), M (midden), Z (zwaar) en ZZ. De klasse B met barrage wordt op rijstijl beoordeeld. De klasse L tot en met ZZ betreffen klassieke parcoursen op tijd.

Zondag kunnen de ruiters en amazones voor de klassen BB, B en L starten vanaf 8.30 uur. Er wordt beide dagen geen entree gevraagd en iedereen is van harte welkom. Voor meer informatie, zoals de deelnemerslijst en starttijden, kijk je op www.startlijsten.nl

Lees ook

Nieuwe tassen voor D-radiation en Moovz

MARIËNHEEM – Bouwbedrijf Hoogeslag BV in Mariënheem heeft de danseressen van de Raalter dansgroepen D-radiation …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.