in beeld carnaval basisschool de linderte

Op basisschool de Linderte hebben alle groepen carnaval gevierd. Voor zowel de onder als bovenbouw groepen had basisschool de Linderte een gevarieerd carnavalsprogramma samengesteld.

De onderbouwgroepen werden verrast met goochelaar Magic John. Hij zette een show neer waarbij er veel interactie was met de kinderen. De kids en leerkrachten mochten helpen als assistent van de goochelaar. Daarnaast hebben ze veel spelletjes gespeeld en was er veel muziek.

De bovenbouwgroepen hebben onderlinge wedstrijden gespeeld waarbij punten te verdienen waren. En alle groepen verzorgden een optreden. Uiteindelijk kreeg groep 8 de meeste punten en won het de carnavalsbokaal. Naast het optreden van de Dansmariekes kwam ook Prins Joep nog langs in de Leeren Lampe.

Om nog even na te genieten van het carnavalsfeest stuurde de basisschool ons deze foto’s toe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.