Home / archiefcentraal / ik wil je zien fietsverlichtingsactie in raalte

ik wil je zien fietsverlichtingsactie in raalte

Fietste je vrijdagavond 6 februari in Raalte op de Deventerstraat/hoek Domineeskamp, dan had je een grote kans om wethouder Wout Wagenmans tegen te komen. Hij sprak samen met zijn pitspoezen fietsers aan. Dit in het kader van de fietsverlichtingsactie ‘Ik wil je zien’.

Geen licht aan? Dan belandde je in de pit-straat en werd er ter plekke een fietslicht gemonteerd. Dat gebeurde een aantal keer. Maar het overgrote deel van de fietsers had de fietsverlichting prima in orde. ‘‘Vriendelijke mensen die hun licht bijna allemaal voor elkaar hebben’’, werd opgemerkt door één van de pitspoezen, die door heel Nederland de fietsverlichtingsactie uitvoert. De mensen die hun fietsverlichting aan hadden, kregen een ‘duimpje’, een sleutelhanger met een duim die licht kan geven.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.