ijsvogeltje moet bijkomen na crash

Een ijsvogeltje vloog zondagmiddag tegen een ruit van een woning aan de Koekoek in Raalte. Gerard Broekgerrits pakte snel zijn camera om het bijzondere vogeltje, vooral bekend van de Postcode Loterij, op de foto te zetten.

‘Het IJsvogeltje lag heel even helemaal dizzy in de tuin van de woning. Op het moment dat ik wilde kijken of ik wat voor het IJsvogeltje kon betekenen, vloog deze ongeveer veertig meter richting het Winkelcentrum in Raalte-Noord en ruste daar uit op een betonrand langs het Overijssels kanaal. ‘

Het IJsvogelbestand is de laatste jaren, net als een aantal andere vogelsoorten, behoorlijk toegenomen door de zachte winters van de laatste jaren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.