horecavergunning den alerdinck aangepast

Havezathe Den Alerdinck krijgt een gewijzigde omgevingsvergunning voor het organiseren van horeca-activiteiten. De gemeente Raalte past de oorspronkelijke vergunning aan naar aanleiding van gesprekken die de afgelopen tijd zijn gevoerd tussen de Havezathe, eigendom van Wouter Koning, Landgoed Den Alerdinck II en de gemeente Raalte over het gebruik van de Havezathe.

De aanpassing dient volgens de partijen het belang van behoud van gronden en gebouwen behorende bij de Havezathe en biedt voorts waarborgen ter voorkoming van sluipverkeer over de Grote Hagenweg en geluid- en parkeeroverlast.

De aanpassingen zijn van belang voor de bescherming van de biodiversiteit en handhaving van de rust voor fauna en bewoners van Landgoed Den Alerdinck II, in eigendom bij de familie Van Voorst tot Voorst.

De betrokken partijen zijn tevreden met het bereikte resultaat. Met het oog op de toekomst is besloten de lopende procedure bij de bestuursrechter te beëindigen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.