historisch festival zoekt historische voertuigen

De organisatie van het Historisch Festival Raalte is op zoek naar historische voertuigen die tentoon kunnen worden gesteld tijdens de aanstaande editie. Dat kunnen antieke of klassieke tractoren zijn, maar ook historische auto’s en vrachtauto’s.

Ieder jaar heeft het festival een breed scala aan klassieke en historische voertuigen opgesteld staan. Om dit jaar nog meer moois te kunnen laten zien, roept de organisatie eigenaren van historische voertuigen op om zich aan te melden.

Bovendien heeft het festival nog een paar plekjes op de historische markt vrij. Daar kunnen standhouders zich nog voor aanmelden. De historische markt biedt een keur aan onderscheidende artikelen in ouderwetse marktkramen.

Het Historisch Festival Raalte wordt dit jaar gehouden op 6 april, Tweede Paasdag. Uiteraard is het festival ook dit jaar weer bij de manege aan de Hogeweg. Wil je meer informatie of je aanmelden? Dan kun je bellen naar 06-55365476. Mailen kan naar info@historischfestivalraalte.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.