Home / archiefcentraal / historisch festival zoekt historische voertuigen

historisch festival zoekt historische voertuigen

De organisatie van het Historisch Festival Raalte is op zoek naar historische voertuigen die tentoon kunnen worden gesteld tijdens de aanstaande editie. Dat kunnen antieke of klassieke tractoren zijn, maar ook historische auto’s en vrachtauto’s.

Ieder jaar heeft het festival een breed scala aan klassieke en historische voertuigen opgesteld staan. Om dit jaar nog meer moois te kunnen laten zien, roept de organisatie eigenaren van historische voertuigen op om zich aan te melden.

Bovendien heeft het festival nog een paar plekjes op de historische markt vrij. Daar kunnen standhouders zich nog voor aanmelden. De historische markt biedt een keur aan onderscheidende artikelen in ouderwetse marktkramen.

Het Historisch Festival Raalte wordt dit jaar gehouden op 6 april, Tweede Paasdag. Uiteraard is het festival ook dit jaar weer bij de manege aan de Hogeweg. Wil je meer informatie of je aanmelden? Dan kun je bellen naar 06-55365476. Mailen kan naar info@historischfestivalraalte.nl .

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.