henk roeke door cda in zonnetje gezet

Henk Roeke is zaterdagmorgen in het zonnetje gezet door het CDA. Hij wordt zelfs supervrijwilliger genoemd door de partij. CDA Raalte heeft Henk benaderd als vrijwilliger die volgens hen extra in het zonnetje gezet mag worden.

Henk Roeke is een super vrijwilliger bij Tafeltennisvereniging Heino. Nagenoeg elke dag is hij aanwezig op het sportpark, waar bijna elke dag wel wat te doen is. Wanneer de handen uit de mouwen gestoken moeten worden is Henk er zeker bij. Mede omdat hij er bijna altijd is, hebben de leden de accommodatie ook naar hem vernoemd. De naam was snel geboren: ‘het Roekenest’.

TTV Heino lid Erik Kieftenbelt: “Henk is goud waard voor onze vereniging”. Henk speelt zelf ook nog graag een wedstrijd tafeltennis en maakt deel uit van het tweede team van TTV Heino.

CDA Raalte was met gedeputeerde Eddy van Hijum aanwezig om Henk in het zonnetje te zetten in het kader van Valentijnsdag. Eddy van Hijum: “Verenigingen kunnen alleen blijven draaien door de inzet van de vele vrijwilligers. Zonder vrijwilligers geen vereniging, zonder vereniging geen samenleving. Vrijwilligers zijn het cement van de samenleving.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.