hendrix alive project in taveerne tivoli

De Jimi Hendrix tribute band speelt op zaterdag 28 februari in Taveerne Tivoli. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Een kaart kost 7,50 euro.

The Hendrix Alive Project is ontstaan in het najaar van 2006 toen bassist Peter van Kouteren voorstelde aan gitarist/zanger Eelco Bisschop om een Jimi Hendrix tribute band op te richten. Binnen een aantal weken werd drummer Rob Meijran aan de band toegevoegd en meteen begonnen de repetities.

Binnen een paar maanden had de band een repertoire opgebouwd van mee dan 35 Hendrix nummers en in 2007 begon de band op te treden. De band zette zichzelf op de kaart toen enkele optredens werden gedaan in de landelijke Clash of the Coverbands bandcompetitie en binnen een mum van tijd werd er door heel het land opgetreden.

De band kreeg steeds meer optredens en zowel in 2007 als 2008 werd er door heel het land opgetreden. De band is inmiddels zowel in het binnenland als in het buitenland een bekende in het clubcircuit dankzij de optredens die wild, luid en energiek zijn. In 2009 was de eerste buitenlandse tournee een feit. Vervolgens maakte de band nog twee keer een tour door Engeland.

Momenteel bestaat de band uit Eelco Bisschop: Vocals/Guitar, Michel Kwakkelstein: Bass en Dave van Dansik: Drums

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.