heino door nieuw bord heel kort op zwolle

Heino ligt sinds kort nog maar drie kilometer van Zwolle. Tenminste, als we het bord bij de verkeerslichten van Heino-Noord moeten geloven. Recentelijk werden er nieuwe borden opgehangen en werd er nieuwe verlichting bij de kruising van de N35 en de Zwolseweg geplaatst.

Op het nieuwe bord, dat weggebruikers de weg naar Zwolle moet wijzen, wordt je wijsgemaakt dat je nog maar drie kilometer van Zwolle verwijderd bent. Vermoedelijk mist er een ‘1’ voor de 3 op het bord, want de afstand zou pakweg 13 kilometer moeten zijn.

“Ik zag al dat het niet klopte toen ik het bord ophing,” vertelt een van de werkers ter plaatse. “Daar is iets niet helemaal goed gegaan bij Rijkswaterstaat. We hebben meteen een nieuw bord besteld, dat is gisteren binnengekomen. Nu is het alleen nog even wachten op een hoogwerker, zodat we het nieuwe bord kunnen ophangen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.