heeten kan weer naar boven kijken na overwinning

SV Heeten heeft vanmiddag het belangrijke thuisduel tegen Vaassen weten te winnen. In de 3e klasse B werd het 3-0 voor de Heetenaren.

Met een ‘gelegenheidsselectie’ trad Heeten vanmiddag aan tegen Vaassen. Vier spelers van het 2e en een A-junior voegde zich bij de wedstrijdselectie in het duel tegen Vaassen. Chiel van Dartel, spelers van Heeten 2, beleefde een fantastische wedstrijd. Hij had met twee doelpunten een groot aandeel in de overwinning van de thuisclub. “Het is mooi dat de spelers die zich bij deze wedstrijd aansloten het zo goed gedaan hebben. Ik ben blij dat we met deze selectie de overwinning hebben binnengesleept” verteld trainer Marco Onderberg na afloop.

Heeten verkeerde in de onderste regionen van 3B maar kan dankzij de overwinning van vanmiddag op concurrent Vaassen weer wat meer omhoog kijken. “Dat geeft wat meer lucht” aldus de opgeluchte trainer van SV Heeten.

Volgende week gaat SV Heeten op bezoek bij koploper Turkse Kracht. Het duel in Deventer wordt om 14:30 gespeeld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.