Home / archiefcentraal / handbal wijhe verliest dit seizoen voor het eerst

handbal wijhe verliest dit seizoen voor het eerst

Zaterdagavond speelde Keukenland/WIjhe’92 de topwedstrijd tegen Voorwaarts. Voorafgaand aan deze wedstrijd stonden de Wijhenaren eerste met twee punten voor op Voorwaarts. WIjhe had nog alles gewonnen en dus ook van de ploeg uit Twello. In de eerste wedstrijd was WIjhe met 29-23 te sterk. Vandaag ging het totaal anders in de uitwedstrijd was Voorwaarts de sterkste. de ploeg won 23-17.

Door deze nederlaag staan beide teams op gelijk aantal punten, maar Voorwaarts heeft net een beter doelsaldo. LHC de andere concurrent voor de titel liet ook punten liggen. De dames uit Lemevelerveld verloren van Heeten met 19-20

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.