handbal wijhe verliest dit seizoen voor het eerst

Zaterdagavond speelde Keukenland/WIjhe’92 de topwedstrijd tegen Voorwaarts. Voorafgaand aan deze wedstrijd stonden de Wijhenaren eerste met twee punten voor op Voorwaarts. WIjhe had nog alles gewonnen en dus ook van de ploeg uit Twello. In de eerste wedstrijd was WIjhe met 29-23 te sterk. Vandaag ging het totaal anders in de uitwedstrijd was Voorwaarts de sterkste. de ploeg won 23-17.

Door deze nederlaag staan beide teams op gelijk aantal punten, maar Voorwaarts heeft net een beter doelsaldo. LHC de andere concurrent voor de titel liet ook punten liggen. De dames uit Lemevelerveld verloren van Heeten met 19-20

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.