handbal wijhe 92 blijft winnen

Keukenland Wijhe’92 kon gisteren opnieuw een overwinning bijschrijven. In sporthal De Speelbrink was HVBS geen partij voor de koploper in de Hoofdklasse B. WIjhe ’92 won ruim van de hekkensluiter. Met 28-13 waren de Wijhenaren ruim de betere. Op een gegeven moment konden ze het rustiger aan doen en energie sparen voor de wedstrijd van volgende week.

Volgende week staat er de belangrijke in Twello op het programma in de strijd om de titel. In deze uitwedstrijd nemen ze het op tegen Voorwaarts wat tweede staat en maar twee punten minder heeft. In de eerste wedstrijd was Wijhe de betere van de twee en won met 29-23.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.