handbal overwetering wint van ha stu

Zaterdagavond speelde Overwetering haar wedstrijd in de Eerste Klasse. In de eerste wedstrijd tussen beide teams zat er niet veel verschil, maar was de ploeg uit Olst de sterkste van twee. De ploeg won toen met drie doelpunten verschil en met dat verschil wisten ze ook dit weekend te winnen. In de moeilijke wedstrijd tegen Ha-STU was Overwetering 32-29 de sterkste.

Door deze overwinning staat de ploeg uit Olst weer twee punten voor op Kwiek3. Deze moet vandaag spelen in de derby tegen SDOL. Overwetering heeft de druk er goed op en kan vandaag rustig afwachten wat de concurrent uit Raalte doet.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.