Home / archiefcentraal / handbal overwetering en kwiek 3 winnen

handbal overwetering en kwiek 3 winnen

Zondag was er de derby tussen HHZD Oortwijn/Heino en Overwetering. Heino speelde vorig week ook de derby tegen Kwiek3, maar wist daar ondanks goed spel net niet de punten te pakken. Vandaag hadden de dames minder mogelijkheden en had Overwetering duidelijk het betere spel van de twee. In de thuiswedstrijd kon Heino het publiek niet trakteren op de twee punten en verloor uiteindelijk met 20-25 van Overwetering.

[b]Kwiek 3 wint uit bij Ha-STU[]b]

Zondag speelde ook Kwiek 3 haar wedstrijd. De dames moest uit naar Nijmegen waar Ha-STU de tegenstander was. De Raalter dames waren gebrand om te winnen van Ha-STU. In de thuiswedstrijd kwamen ze niet verder dan 20-20 en in de strijd om de titel konden de Raaltenaren ook geen punten laten liggen. De ploeg uit Raalte kende vandaag geen problemen en won met ruime cijfers. Na 60 minuten spelen stond er mooie score op de borden. Eindstand 20-27.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.