handbal nieuw heeten doet goede zaken

Geschreven door Egon Floors

De meeste punten die Nieuw Heeten vergaarde werden buiten de dorpsgrenzen behaald. Tegen de hekkensluiters uit Zwartemeer wilde de handbalploeg uit Nieuw Heeten eindelijk weer eens een winstpartij spelen in de Belte en op die manier de fanatieke thuissupporters trakteren op 2 punten. Winst zou ook betekenen dat de aansluiting met de middenmoot weer bewerkstelligd zou worden.

Het eerste doelpunt moesten de dames uit Nieuw Heeten aan de gasten laten. Vervolgens waren de dames uit Nieuw Heeten heer en meester in sporthal de Belte. Via een strakke dekking en een goede omschakeling speelde de thuisploeg Hurry-up in een hoog tempo naar een grote nederlaag. In de eerste helft wisten de gasten maar 7 keer te scoren. Nieuw Heeten speelde in een hoog tempo en wist mede hierdoor de wedstrijd al voor rust te beslissen. De dames zochten de kleedkamers op met een 17-7 ruststand.

Na rust schoot Nieuw Heeten weer uit de startblokken en binnen 2 minuten was de stand op 20-7 getild. Vanaf deze stand stokte de aanval van de thuisploeg even en kregen de gasten wat lucht. In deze 10 minuten waarin Nieuw Heeten het rustig aan deed, wisten de gasten 2 keer het net te vinden. Vanaf de 40e minuut wisten de Sallandse dames het gaspedaal weer te vinden en scoorden er weer lustig op los. Hurry-up probeerde de schade beperkt te houden door het tempo uit de wedstrijd te halen. Helaas voor de Zwartemeerse dames bleef Nieuw Heeten goed omschakelen en tilde de stand in de 55e minuut naar een 32-13 stand. Nieuw Heeten wist in de laatste minuut nog tweemaal te scoren en de eindstand om 34-13 te brengen. Nu hebben we twee weken geen wedstrijd en beginnen we 1 maart weer met de competitie. Gelijk staat de derby tegen Kwiek op de rol.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.