handbal heeten verliest van bdc

Gisteravond speelde Plus Severijn Heeten in haar eigen sporthal tegen BDC. Waar de dames in de eerste wedstrijd met 22-30 werd verloren was het gisteren meer een wedstrijd. Heeten wat de laatste weken goed aan het handballen is bleef lang in het spoor van BDC, maar wist uiteindelijk net niet de punten te pakken. Na 60 minuten spelen stond er 22-25 op de scorebord in het voordeel van BDC.

Heeten staat op dit moment nog wel tiende op de ranglijst maar staat nog maar steeds één punt achter de nummer acht Fortissimo. Volgende week staat de derby tegen LHC uit lemelerveld op het programma.

Stand

GW W G V P DS

8 GOconnectIT/Fortissimo 2 14 4 0 10 8 -35

9 Haarle/Auto Service 14 2 3 9 7 -85

10 Plus Sererijn Heeten 15 2 3 10 7 -62

11 OBW 15 2 2 11 6 -62

GW= Gespeelde Wedstrijden

W= Winst

G= Gelijk

V= Verloren

P=Punten

DS= Doelsaldo

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.