haarle komt goed de winterstop uit

Haarle is goed de winterstop uitgekomen. De ploeg die uit komt in de 4e klasse H kende geen moeite met het hoger geklasseerde Holten. De ploeg uit Holten kende een volledige off-day en werd huiswaarts gestuurd met een 6-0 nederlaag op zak.

In het eerste bedrijf leek de wedstrijd al te zijn beslist. Haarle kwam fris voor de dag met Jari ten Have in de hoofdrol. De speler van Haarle wist in het eerste half uur van de wedstrijd al twee keer te scoren. Erik Westendorp volgde de jongeling en tekende vlak voor rust voor de 3-0.

Na rust kwam Haarle zelfs tot een 4-0 voorsprong. Holten bleef laconiek verdedigen en dit resulteerde tot een penalty. Dit buitenkansje werd koelbloedig afgemaakt door Arnon Zwijnenberg. Na deze goal bleef Haarle fris spelen en leek geen last te hebben van een conditieachterstand die wellicht gecreëerd was in de winterstop.

Holten daarentegen leek zichtbaar vermoeid en kwam er deze wedstrijd niet aan te pas. In de slotminuten kregen Eli Nahuis en A-junior Darwin Neulen ook hun naam op de scorebord. Hierdoor sloot Haarle de eerste wedstrijd van 2015 af met goed voetbal en een puike overwinning.

Door deze overwinning klimt Haarle over Holten heen. De ploeg staat momenteel op een knappe vierde plaats. Het verschil met nummer twee, ABS Bathmen, is overbrugbaar. Het verschil bedraagt namelijk twee punten.

Op 22 februari speelt Haarle weer voor de competitie. Dan wordt er in Haarle gespeeld tegen Diepenveen. De ploeg uit Deventer staat nu op een zevende positie, maar wisten zondagmiddag knap te winnen met 5-2 van Dalfsen. De wedstrijd tussen de twee middenmoters wordt om 14:00u afgewerkt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.