grote flatbrand aan lijsterbesstraat in raalte

In een flat aan de Lijsterbesstraat in Raalte is dinsdagochtend een grote brand uitgebroken. Bij de brand kwam veel rook vrij en met name aan de kant van de Acacialaan sloegen de vlammen uit het pand. De bewoner is aangehouden, hij zou de woning zelf in brand hebben gestoken.

Volgens buurtbewoners zou de man op het moment van de brand uit zijn appartement gezet worden. De man weigerde de deur te openen en stak zijn appartement in brand.

De brandweerkorpsen en politiemensen rukten massaal uit naar de brand. De bewoner werd door de brandweer van het balkon gehaald en overgedragen aan de politie. Waar de brand is ontstaan, is nog niet bekend. De brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg naar aangrenzende appartementen. Wel liep de benedenwoning schade op.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.