gouden tip overval welsum 7500 euro waard

Een beloning van 7500 euro is beschikbaar gesteld voor degene met de gouden tip in de zaak van de gewapende overval op twee bejaarde mannen in Welsum. De beloning is vastgesteld door de Officier van Justitie, zo vertelde de politie dinsdagavond tijdens Opsporing Verzocht.

In het tv-programma werd wederom gesproken over de laffe overval bij een woning aan de IJsseldijk, waarbij op zondag 2 november 2014 twee mannen van 75 en 90 jaar oud met de dood werden bedreigd. Ze werden gekneveld en besprenkeld met vloeistof, waarna hen werd verteld dat ze in brand zouden worden gestoken als ze niet mee zouden werken.

De buit van de overvallers bestond onder andere uit een muntenverzameling.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.