gouden emmer aan de slag met 3d printen

Hij had voor deze gelegenheid een compleet werkende 3D printer meegenomen. De komende weken gaan de kinderen zelf (in groepjes van drie of vier leerlingen) met behulp van leerkrachten en bouwouders een deel van een nieuwe 3D printer bouwen. Uiteindelijk worden die delen samengevoegd tot een complete 3D printer, die we gaan gebruiken op school. De kinderen leren daarnaast 3D tekenen en ontwerpen via thinkercad.com en youmagine.com. Bovendien bouwtekeningen te lezen (in het Engels!) en nog veel meer.

Zo halen wij de nieuwste techniek in school om onze leerlingen voor te bereiden op de toekomst!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.