Home / archiefcentraal / glasblazen en live muziek in olsterhof

glasblazen en live muziek in olsterhof

Olst – Zondag 1 maart organiseert de Olsterhof in Olst een gevarieerde zondag met een glasblaas demonstratie en live muziek.

Evelien de Kruyf van Glasblazerij Vitrum Limax uit Vaassen maakt vrijwel alles dat met glas te maken heeft. Na haar opleiding als glasinstrumentmaker aan de Leidse Instrumentmakers School werkt zij in haar atelier aan glazen objecten in opdracht en voert reparaties uit.

Met behulp van een brander zal de Kruyf laten zien hoe je van een ronde glazen buis of van massieve staven tot de mooiste vormen kunt komen. Op deze zondag kunt u vragen stellen aan de glasblazer, bestaand werk van haar kopen of gewoon kijken hoe een glasblazer te werk gaat.

Het repertoire van Casper Bekken uit Deventer is gebaseerd op enkele decennia popmuziek en gaat van de Rolling Stones en Louis Armstrong tot recenter werk van bijvoorbeeld Avicii en Adele. Casper is ook sterk in Nederlandstalige nummers van De Dijk, Van Dik Hout en De Scene. Als eigentijdse troubadour neemt Casper Bekken u mee op een boeiende en verrassende muzikale reis door de tijd.

Deze activiteiten vinden plaats op zondag 1 maart van 11.00 uur tot 17.00 uur in de Olsterhof te Olst. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.olsterhof.nl

De toegang is gratis.

Lees ook

Coronaproof sekspraatjes op jongerencamping Dennenoord

OMMEN – Medewerkers van GGD IJsselland bezochten dinsdagmiddag 20 juli de jongerencamping Dennenoord in Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.