gestolen behas aangeboden op marktplaats

Op Marktplaats is een advertentie verschenen waarin de in Luttenberg gestolen beha’s worden aangeboden. Dat is tenminste wat de aanbieder ons wil doen geloven. Onder de noemer ‘beroemde beha’s’ staat het ondergoed te koop.

Woensdagavond 21 januari werden zes beha’s gestolen uit de sporttassen van de dames van C.V.O. uit Vaassen en de maandagavond erop was het weer raak. Toen werd er een beha gestolen uit de kleedkamer van de dames van SDOL.

De diefstallen uit de kleedkamers van sporthal de Achterberg is volgens het bestuur van de club werk van ‘kwajongens’ die op dat moment van de sport terug komen. Het bestuur overlegt om te kijken wat ze met de situatie aan moeten.

Het is niet duidelijk of de advertentie op Marktplaats echt is, of dat het gaat om een grap. Waarschijnlijk dat laatste.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.