filmavond voor en over gehandicapten

De stichting Motorrijders gaan voor Gehandicapten Nieuwleusen (M.G.V.G.N.) organiseerde op vrijdagavond 13 februari een filmavond voor alle deelnemers en betrokkenen over de gehandicaptenrit die werd gehouden in augustus 2014.

Schietsportvereniging Nieuwleusen stelde hun Schuttershuis geheel belangeloos ter beschikking en de schietbanen werden in rap tempo omgetoverd tot een heuse bioscoop waar ’s avonds ruim 50 personen op groot scherm konden genieten van een prachtige film over hun zelf. Bij het terug zien van de belevenissen tijdens de rit kwamen de enthousiaste reacties spontaan weer boven. De foto- en filmploeg en Carlo Borger die de montage ook dit jaar weer voor zijn rekening nam, hebben weer prachtig werk afgeleverd en dit werd goed gewaardeerd door de aanwezige gasten.

Na de film volgde een korte toespraak van voorzitter Martin Luinstra. Daarna was het woord aan Henk Smink die vertelde dat bij de opening van de eetkamer van Goos een pot was neergezet waarin men een donatie kon doen voor de MGVGN. Vervolgens maakte hij bekend dat dit ruim duizend euro had opgeleverd en overhandigde hierna een cheque van € 1055,= aan penningmeester Hendrikus Schuurman van de MGVGN.

Deze extra bijdrage komt de MGVGN goed uit in verband met het komende jubileum jaar. Hierbij zijn ze van plan om wat extra’s te doen voor de gehandicapten en hun verzorgers. Na deze blijde boodschap werd er nog een bingo gehouden met prachtige prijzen.

Na afloop van de bingo kon er voor de liefhebbers eventueel onder begeleiding nog een kaart geschoten worden op de inmiddels weer opgebouwde schietbaan. Tegen elven keerde was de rust weer gekeerd en kan de organisatie terugzien op een mooie avond.

Meer foto's