Home / archiefcentraal / feestelijke onthulling in vilsteren

feestelijke onthulling in vilsteren

Op vrijdag 13 februari werd de Carnaval op de Sint-Willibrordusschool uit Vilsteren feestelijk gestart met de onthulling van het nieuwe bord en logo van de school. Deze belangrijke taak werd gedaan door jeugdprinses Happy Laura de 1ste en haar adjudanten Anouk en Pim. Alle kinderen kregen een mooie sticker als aandenken aan het nieuwe bord van de school. De ouderraad van de school heeft dit mede mogelijk gemaakt.

Ouders die naar een basisschool zoeken voor hun jonge kind kunnen op woensdag 18 maart a.s. van 8.45-12.30 uur komen op de kijk-infodag van de Sint-Willibrordusschool. Deze dag willen wij u graag meer vertellen over onze visie, werkwijze, didactische aanpak en organisatie.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.