failliete schoenenreus overgenomen

Het failliete Schoenenreus is overgenomen door twee internationale bedrijven, CA Global Partners en GA Europe. In de overeenkomst is opgenomen dat in ieder geval 17 tot 20 van de 121 winkels geopend blijven, maar hoeveel en welke dat uiteindelijk zullen zijn is nog niet duidelijk, meldt RTV Oost.

Schoenenreus, met onder andere een vestiging in Raalte, werd eind januari failliet verklaard. Dat was de tweede keer in korte tijd, na het faillissement in 2013. De winkels gingen eerder deze maand weer open om de bestaande voorraad te verkopen en de kansen op een doorstart te vergroten. Vrijdag sloot de curator een deal met de internationale bedrijven.

De internationale bedrijven nemen de voorraad en de bedrijfsmiddelen over en gaan de komende bekijken hoe het verder gaat met Schoenenreus. Een woordvoerder van de bedrijven gaat maandag kennis maken met het personeel. Het is de bedoeling om eerst de voorraad te verkopen en dan te bekijken of er een nieuwe collectie kan komen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.