extra yogalessen in voorjaarsvakantie

‘Dana’ betekent in het Sanskriet ‘gift’ of ‘donatie’. Tijdens de voorjaarsvakantie zijn 3 extra yogalessen op maan-, en woensdagavond (23 en 25 februari) om 20.00 aan de Pieter Bruegelstraat 45a te Ommen.

De opbrengst van deze lessen gaan naar een meisje in Kenia die een aandoening heeft aan haar keel. Ze moet voor een laser-behandeling naar India reizen. Er is een sponsor gevonden voor de medische behandeling. Alleen moet er nog geld komen voor de reis. Dit is circa €1.700.

Yoga Ommen is nauw verbonden met Baby Life Rescue Centre Mombasa en wil een bijdrage leveren. De opbrengst van de lessen worden gedoneerd voor de reis naar India. Iedereen is welkom ook als je nog nooit een yogales hebt gevolgd.

Je bepaalt zelf het bedrag wat je wil doneren voor deze les. Voor meer informatie kijk op staging2.yogaommen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.