dubbele winst heino bij verlichte optocht

De finale van de carnavalsoptochten in Salland was natuurlijk weer in Lemelerveld. De strijd ging dit jaar tussen Boskamp, Broekland, Heino en Lemelerveld. In totaal deden er negen groepen mee, die samen een adembenemende stoet vormden van achttien wagens en negen loopgroepen.

De Multilight Verlichte Optocht was van een ongekend hoog niveau en de verschillen waren klein. Het publiek kon daardoor smullen van de geweldige creaties. Naar geschat hebben er tussen de 15 en 20 duizend mensen genoten van deze sprookjesachtige optocht. Vele nieuwe technieken, nieuwe verlichting en creativiteit zorgden voor een fantastisch resultaat.

De verschillende deelnemers deden niet veel voor elkaar onder en zorgden met hun enthousiaste loopgroepen en mooie creaties voor een waar carnavalsspektakel. Na de optocht verplaatste het feest zich naar de residentie van de Sprokkelaars. Daar mochten in een op zijn grondvesten schuddende, bomvolle residentie de volgende deelnemers de prijzen in ontvangst nemen.

Loopgroepen:

1. ’t Giet Vedan; ’t Giet Vedan in Concert

2. Simpel; Wulle bint de slimstn d’r’af

3. Gruspollen: Met carnaval kats van de planeet

Wagens:

1. ’t Giet Vedan; ’t Giet Vedan in Concert

2. De Paria’s; Wij produceren carnaval

3. Simpel; Wulle bint de slimstn d’r’af

De Sprokkelaars zijn trots alle deelnemers die het mogelijk hebben gemaakt om zo’n mooi evenement neer te zetten bedanken iedereen voor hun inzet. Carnaval 2014 was een zeer geslaagde editie met een heerlijk toetje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.