doe mee met de carnavalsoptocht in wijhe

In Iesseldonck (Wijhe) gaat zaterdag 14 februari om 14.30 uur de grote optocht onder leiding van carnavalsvereniging de Diekschoevers van start. Er hebben zich al vele wagens, groepen en eenlingen aangemeld.

Weet je nog een leuk thema? Doe dan samen met familie, vrienden, collega’s, buren of bekenden mee en maak er een leuke optocht van! Ook is het leuk als zich zoveel mogelijk kinderen aanmelden voor de optocht.

Eenlingen en kleine groepen kunnen zich op de dag van de optocht vanaf 13.00 uur tot 14.00 uur in het Beatrixgebouw aan de industrieweg inschrijven. Hier zijn ook koffie, thee en versnaperingen te verkrijgen. Na de optocht is de prijsuitreiking in residentie The Longhorn tijdens de grote carnavalsmiddag. Voor meer informatie kijk je op staging2.diekschoevers.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.