deniz sahbaz van rohda naar svzw

“De laatste weken waren er al vaker geruchten over een vertrek van Deniz, daarom is het goed dat er nu duidelijkheid is.’’vertelt trainer Martin Drent in een eerste reactie.

Sahbaz is, met 16 doelpunten dit seizoen, topscorer in de hoofdklasse C en dus een belangrijke schakel in de ploeg van Martin Drent. ‘’We vinden het wel erg jammer, maar zijn ook trots dat Deniz bij ons gespeeld heeft,’’ vertelt de trainer.

Rohda Raalte zal dus op zoek moeten naar een nieuwe spits voor volgend seizoen. Volgens Drent heeft Rohda wel een lijstje. “Daar gaan we de komende tijd eens naar kijken, eerst gaan we het seizoen zo goed mogelijk proberen af te sluiten. Met, hopelijk, een hele goede eindspurt.’’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.