Home / archiefcentraal / dames uit heeten weer in actie voor voedselbank

dames uit heeten weer in actie voor voedselbank

Rian Krieger en Giny Hoogeslag hebben net als vorig jaar weer een actie opgezet om zoveel mogelijk Plus-boodschappenpakketten in te zamelen voor de voedselbank in Raalte. Met het inzamelen van de zegels van Plus Severijn in Heeten staat de teller inmiddels al op 75 pakketten.

Vorig jaar haalden Giny en Rian meer dan honderd dozen op voor de minder bedeelden. Ook dit jaar hopen ze dit aantal te bereiken. Maar dat kan natuurlijk alleen met de hulp van velen. Heb je dus nog zegels en ben je bereid deze af te staan voor een goed doel? Richt je dan tot Rian Krieger (Overbrink 38, Heeten) of Giny (Oldenhof 8, Heeten).

Half maart worden de ingezamelde dozen overhandigd aan de voedselbank in Raalte.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.