cheque voor imminkhoeve lemele

De collecte 2014 in Ommen van handicap.nl, de collecteorganisatie van de ANGO (Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie), is dit jaar toegekend aan de Imminkhoeve in Lemele. De plaatselijke organisator, in overleg met wijkhoofden, bepaalt elk jaar een doel waaraan de 25 procent van de opbrengst besteed mag worden. Tineke Smit overhandigde de cheque ter waarde van 627 euro aan de directeur Ron Koopmeiners. Dit bedrag draagt bij aan de aanschaf van een tweede (elektrische) duofiets.

Ron vertelt enthousiast over ‘zijn’ accommodatie. De aangepaste voorzieningen zijn zeer prijzig en hij is erg blij met dit soort initiatieven, waardoor net dat extra geld beschikbaar is voor speciale hulpmiddelen voor gehandicapten. “Imminkhoeve verzorgt al meer dan veertig jaar vakanties voor senioren en mensen met een beperking. In de jaren ’70 kocht de Haagse Invalidenbond de boerderij van de familie Immink. Dit was het begin van de Imminkhoeve, bijzondere verblijfplaatsvoor mensen met een beperking.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.