cda geeft taart aan toerclub dalfsen

Als blijk van waardering heeft het CDA op Valentijnsdag een taart aangeboden aan Toerclub in Dalfsen. Deze club heeft met veel inzet van vrijwilligers een nieuw clubhuis gerealiseerd aan de Gerner Es.

De partij hecht veel waarde aan het verenigingsleven en de inzet van vrijwilligers. Zij vormen als het ware het sociale fundament van de lokale gemeenschappen. Met en voor elkaar dingen doen en organiseren, dat is het typische gedachtegoed van het CDA. De mens en saamhorigheid komen hier samen.

De taart is aangeboden door Herman Zwart, dé Dalfser kandidaat voor het CDA voor de verkiezingen van de Provinciale Staten, op nummer 13 en Henk Oegema, lijsttrekker voor het CDA voor de verkiezingen van waterschap Groot Salland op 18 maart.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.