Home / archiefcentraal / cda geeft taart aan toerclub dalfsen

cda geeft taart aan toerclub dalfsen

Als blijk van waardering heeft het CDA op Valentijnsdag een taart aangeboden aan Toerclub in Dalfsen. Deze club heeft met veel inzet van vrijwilligers een nieuw clubhuis gerealiseerd aan de Gerner Es.

De partij hecht veel waarde aan het verenigingsleven en de inzet van vrijwilligers. Zij vormen als het ware het sociale fundament van de lokale gemeenschappen. Met en voor elkaar dingen doen en organiseren, dat is het typische gedachtegoed van het CDA. De mens en saamhorigheid komen hier samen.

De taart is aangeboden door Herman Zwart, dé Dalfser kandidaat voor het CDA voor de verkiezingen van de Provinciale Staten, op nummer 13 en Henk Oegema, lijsttrekker voor het CDA voor de verkiezingen van waterschap Groot Salland op 18 maart.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.