cash betalen op gemeentehuis blijft mogelijk

Het blijft voorlopig toch mogelijk om contant te betalen op het gemeentehuis in Raalte. Tenminste, in schrijnende gevallen. Dat heeft burgemeester Martijn Dadema per brief laten weten aan lokale partij 1voorAllen.

“Intern is de afspraak gemaakt om in schrijnende gevallen inwoners de mogelijkheid te bieden om een betaling met contant geld te doen in plaats van een betaling met bankpas.” 1voorAllen pleitte er in december voor dat mensen ook contant konden blijven betalen op het gemeentehuis van Raalte.

Update

“Iemand die zijn pinpas is vergeten, is geen schrijnend geval”, laat burgemeester Martijn Dadema weten. “Een schrijnend geval is bijvoorbeeld iemand die in de schuldsanering zit en daarom geen pinpas heeft.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.