Home / archiefcentraal / caravantraining en check in raalte en heino

caravantraining en check in raalte en heino

Om je caravan klaar te maken voor vakantie kun je deze na laten kijken op zaterdag 21 maart. Veilig Verkeer Nederland afdeling Raalte organiseert in samenwerking met Bosch Car Service Raalte en Rijschool Oosterlaar de jaarlijkse caravancontrole in combinatie met een caravantraining.

Bij de controle wordt ondermeer aandacht geschonken aan de banden, wiellagers, remmen, elektrische installaties, gasleidingen en verlichting. Ook zal een vochtmeting worden gedaan en worden de auto- en caravanpapieren gecontroleerd. De controle vindt plaats bij Bosch Car Service Raalte aan de Zompstraat 25 in Raalte en duurt ongeveer 25 minuten.

Na afloop wordt het controlerapport met je doorgenomen en, indien nodig, een reparatieadvies geven. Naast een kopje koffie ontvang je het boekje ”Caravan veilig op weg”, waarin veel nuttige tips staan voor de caravanbezitters. Ook eigenaren van campers en vouwwagens kunnen zich aanmelden.

Na deze controle volgt de caravantraining onder begeleiding van ervaren rijinstructeurs van Rijschool Oosterlaar. Hier krijg je in de praktijk les en tips in het manoeuvreren met een caravan. Hiervoor is ter plaatse een parcours uitgezet.

De kosten voor de keuring en de training bedragen 20 euro. Aanmelden kan telefonisch tussen 18.00 uur en 20.00 uur, tel. 0572 – 393099 of 06 – 21218393. Je kunt je ook per email aanmelden bij Jos Janssen: bikerjossie@gmail.com. Wil je daarbij aangeven of je ’s morgens of ’s middags wenst deel te nemen? Je ontvangt bericht op welk tijdstip je wordt verwacht.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.