bus vanuit nieuwleusen naar eo jongerendag

De jeugddienstcommissie Nieuwleusen organiseert een busreis vanuit Nieuwleusen naar de EO-Jongerendag op 6 juni in het Gelredome in Arnhem. Op deze dag zullen sprekers het podium betreden en vinden er optredens van christelijke bands plaats. Dit jaar zijn de Australische band Hillsong Young and Free en Switchfoot van de partij.

Opgave voor de busreis kan nog tot zondag 1 maart. De jeugddienstcommissie regelt het vervoer en het entreekaartje voor de EO-Jongerendag. Als je liever zelf je entreekaart koopt, kan je ook aangeven dat je alleen met de bus mee wilt gaan. Na opgave ontvang je zo snel mogelijk meer informatie over onder andere de vertrektijden en kosten.

Stuur voor opgave of meer informatie een mailtje naar JDCNieuwleusen@gmail.com. Vermeld daarbij je naam en leeftijd. Ben je jonger dan twaalf jaar, zorg er dan voor dat je een begeleider hebt van achttien jaar of ouder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.