Home / archiefcentraal / brons voor linda baarslag wermink

brons voor linda baarslag wermink

Als afgevaardigden van de kring Vechtdal streden de zusjes Wermink van PSV de Stuwe afgelopen zaterdag op de kampioenschappen voor de regio Overijssel. Linda Baarslag-Wermink reed een foutloze proef en behaalde hiermee maar liefst 209 en 202 punten mee wat goed was voor brons. Haar zus Sandra Ottenhof-Wermink reed een nette proef maar had wat spanningsfoutjes. Toch behaalde ze een mooi puntenaantal van 203 en 193. Helaas was dit niet genoeg voor een podiumplaats.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.