broekland krijgt te weinig tegen abs

Broekland en ABS deelden zondag de punten in 4H. Na afloop stond er een eindstand van 1-1 op het scorebord. ”Er zat veel meer in”, concludeerde Broekland-trainer Arnoud Rouwenhorst na afloop.

Broekland begon sterk aan het duel tegen de nummer twee van de competitie. De ploeg kreeg in het eerste kwartier twee grote kansen, maar die werden gemist. Rouwenhorst: ”Na een kwartier hoort het gewoon 2-0 te staan.” Gaandeweg revancheerde ABS zich en kwam het beter in de wedstrijd. Vijf minuten voor rust kwamen de bezoekers op voorsprong. Robin Stoel was de doelpuntenmaker.

Na een uur spelen gaat Broekland over op één tegen één spelen. De ploeg moet scoren en neemt hiermee een risico. De tactiek pakte goed uit en na zeventig minuten maakte Ruben Simons de gelijkmaker. ”In het restant blijven wij druk zetten en moet ABS zich beperken tot verdedigen. Het is dan jammer dat wij onszelf niet belonen”, vervolgt Rouwenhorst.

Broekland bleef door dit gelijke spel wederom zonder nederlaag. De ploeg is ongeslagen sinds 30 november. Alleen in de eerste weken van november werd er drie keer op rij verloren en daarvoor en daarna werd er louter gewonnen of gelijk gespeeld. ”Onze tegenstanders hebben moeite met onze speelstijl. Verder zijn wij een stabiele ploeg en beschik ik nu tot een fitte selectie”, aldus Rouwenhorst over deze bijzondere statistiek. Rouwenhorst hoopt de lijn door te trekken en met zijn team in het linkerrijtje terecht te komen.

Broekland gaat volgende week spelen in Deventer tegen De Gazelle. ABS ontvangt zondag FC RDC.

STAND 4H:

1: Witkampers 14-9

2: ABS 15-28

3: Holten 15-27

4: FC RDC 15-27

5: Sv Zwolle 14-26

6: Diepenveen 15-26

7: Haarle 15-25

8: Broekland 14-21

9: Koninklijke UD 13-17

10: Dalfsen 15-15

11: OVC’21 15-11

12: De Gazelle 14-10

13: Ulu Spor 13-8

14: IJsselstreek 14-7

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.