bezoek ijsbeeldenfestival levert skivakantie op

De bekendmaking van de prijswinnaars komt vanuit een samenwerkingsvorm tussen ruim twintig McDonald’s restaurants in de regio, het IJsbeelden Festival in Zwolle en Snowman Wintersport reizen. Bracht je in december een bezoek aan één van de restaurants en kocht je vervolgens kaartjes met een speciale code dan maakte je kans op prijzen. Sarien Jansen uit Haarle, Mark Groot Bronsvoort uit Bathmen en de familie Rensen uit Raalte hadden heel veel geluk: zij wonnen een wintersportreis voor 2 personen naar Turkije, aangeboden door Snowman Wintersport reizen.

”Ik kon het bijna niet geloven toen ik het hoorde. Ik win echt nooit een prijs en nu gelijk een hele grote. Ik wist niet dat je kon skiën in Turkije, maar ik heb al even online gekeken en het ziet er heel gaaf uit. Heb er heel veel zin in,” aldus één van de prijswinnaars.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.