beltetocht atben over de heuvelrug

In 2013 werd de tocht vanwege winterse omstandigheden helaas afgelast. Daarom besloot de organisatie het evenement te verschuiven naar begin maart. Dit jaar kunnen de ATB-ers opnieuw kiezen uit twee afstanden: 35 en 50 km. De start is vanaf sportpark “De Belte” in Nieuw Heeten, inschrijving tussen 9.00 en 10.00 uur. Inschrijfkosten zijn 4 euro voor NTFU-leden en 5 euro voor overige deelnemers, maar jeugd krijgt 2 euro korting.

De Beltetocht kent een afwisselend parcours met veel single-tracks in het gebied rond Hellendoorn. Vooral de extra lus van de 50 km. kent een uitdagend traject, dat de geoefende ATB-ers zal aanspreken. Ook dit jaar heeft de organisatie als extra uitdaging een aantal zeer technische stukken in het parcours opgenomen (de minder geoefende deelnemers kunnen deze ook overslaan).

Voor de jeugd (vanaf 10 jaar) is er de mogelijkheid om onder begeleiding een flink deel van de tocht te rijden. CRT Raalte zorgt voor begeleiders. De start van deze groep is om 9.30 uur; aanmelden kan tot 9.15 uur.

De organisatie van de Beltetocht is mogelijk dankzij de medewerking van een flink aantal vrijwilligers, grondeigenaren en sponsoren. WR-Bikes zorgt ook dit jaar voor technische assistentie. Een deel van de tocht is alleen op deze dag toegankelijk.

Eventuele laatste info (bv. wel of niet doorgaan vanwege weersomstandigheden): zie de website staging2.crtraalte.nl of staging2.nieuwheeten-online.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.