bart vriends trots op ga eagles

Verdediger Bart Vriends toonde zich een gelukkig man na afloop van de Ijsselderby. Zijn team, Go Ahead Eagles, won in het hol van de leeuw met 0-1.

‘’Het was geen hoogstaande wedstrijd, van beide kanten niet,’’ verklaarde Vriends in de catacomben van het IJsseldeltastadion. ‘’Maar ik ben wel enorm trots op onze ploeg. We hebben vorige week enorm veel pech gehad en vandaag gewoon goed verdedigd. Met de beker erbij opgeteld hebben we dit seizoen al acht keer de nul gehouden. Dat is een goede prestatie van de hele ploeg.’’

Vriends was, ondanks de overwinning, ook kritisch. ‘’We maken het onszelf nog erg moeilijk door de wedstrijd niet te beslissen. Er waren genoeg mogelijkheden op de 0-2. We spelen het dan niet goed uit.’’

Met de overwinning op Zwolle blijft GA Eagles in ieder geval boven de degradatiestreep. ‘’Het is nu zaak om deze lijn door te trekken. Dan moet het goed komen,’’ sloot Vriends af.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.