Home / archiefcentraal / badmintonners kwiek 1 kampioen

badmintonners kwiek 1 kampioen

Het eerste team van Kwiek Badminton Raalte is in Wierden kampioen geworden in de 2e klasse Regiocompetitie. Nota bene op vrijdag de dertiende behaalde het team tegen Flits BC 7 de benodigde vier punten voor het kampioenschap.

Nadat Jeroen Roerade met gedegen spel zijn enkel in twee sets had gewonnen, was het eerste punt binnen. In de partij van Michael van Santen was het tot het laatst toe spannend. Uiteindelijk wist hij deze partij tegen zijn boomlange tegenstander te winnen in drie sets. Met goed en solide spel trokken Elleke ter Haar en Astrid van Beek daarna in twee sets de overwinning in hun damesenkel naar zich toe.

De toon was gezet, met de tussenstand van 4-0 had het team het kampioenschap ‘in the pocket’. Kennelijk smaakte dit naar meer. Waar het in de return thuiswedstrijd tegen Flits BC 7 nog 4 – 4 werd, liepen de Raaltenaren na de dubbels overtuigend uit naar een riante 6 – 0 voorsprong.

In de afsluitende gemengd dubbels speelde Kwiek wisselvallig en bij beide koppels kwam er een derde set aan te pas. Na een spannende strijd was de einduitslag 8 – 0 in het voordeel van het kampioensteam uit Raalte.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.