Home / archiefcentraal / automat raalte tien jaar aan westdorplaan

automat raalte tien jaar aan westdorplaan

‘’We staan bekend als het bedrijf dat een lampje kan vervangen maar als mensen willen dat we de hele auto uit elkaar halen om hem vervolgens weer in elkaar te zetten dan doen we dat ook,’’ zegt Roy van Dam van Automat Raalte.

Automat wil dan ook graag dat het bedrijf meer bekend komt te staan om de garage die het heeft. ‘’Onze monteur kan echt alles. En hij heeft, denken wij, het goedkoopste uurloon van alle monteurs uit de regio.’’

Automat zorgt er ook voor dat de orginele onderdelen geplaatst worden. ‘’We raden mensen aan om een paar dagen van te voren een afspraak te maken zodat wij de orginele onderdelen kunnen bestellen.’’

Als extra service, is het bij Automat mogelijk, om een leenauto te krijgen. ‘’Mensen betalen er niets extra’s voor, alleen de benzine die men verbruikt moeten ze even bijtanken,’’ zegt van Dam.

Omdat Automat Raalte op 3 maart precies tien jaar gevestigd is aan de Westdorplaan heeft de autospeciaalzaak een speciale actie. ‘’De hele maand maart betalen mensen geen 47,50 euro maar 20,00 euro voor de APK. Als mensen dit doen in combinatie met een kleine beurt dan betalen ze voor de APK slechts 10 euro,’’ vertelt van Dam.

Van veiligheidsspiegel tot kleine beurt en van voetmat tot APK keuring, bij Automat Raalte kan het allemaal.

Lees ook

Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.