adviesbureau schaf betaald parkeren raalte af

Parkeren in het centrum van Raalte moet weer gratis worden. Dat is de visie van adviesbureau Seinpost. Het bureau ontwikkelde een visie voor het centrum van Raalte en concludeerde dat het gratis parkeren topprioriteit moet krijgen in het dorp.

“Zonder duur adviesbureau kwam de VVD al veel eerder tot deze conclusie,” schrijft de Raalter VVD in een persbericht. “Er is geen parkeerprobleem en gezien de ontwikkeling in de detailhandel (Op=Op, Dixons, Slim jeans en waarschijnlijk de Schoenenreus gaan sluiten) is dit ook niet te verwachten.”

VVD: “Het betaald parkeren houdt klanten weg en dat gaat ten koste van de kracht van het centrum en de werkgelegenheid. Juist in deze tijd is het van groot belang te investeren in een bereikbaar,veilig en gastvrij centrum. Gratis parkeren geeft een flinke impuls aan zowel een krachtig centrum als aan de werkgelegenheid.”

“De parkeerdruk op pieklocaties wordt niet veroorzaakt door een tekort aan parkeerplaatsen maar door de gebrekkige verkeerscirculatie. Op het moment dat de raad het gaat hebben over de toekomst van het centrum van Raalte hopen wij dan ook dat andere partijen het belang inzien van afschaffing betaald parkeren,” besluit de VVD.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.