achtereekte niet naar wk allround

Schaatsster Carlijn Achtereekte uit Lettele heeft zich vanmiddag niet weten te plaatsen voor het WK allround. Tijdens wereldbekerwedstrijden in Hamar kwam ze 0,03 seconde tekort, meldt [url=http://staging2.rtvoost.nl/sport/default.aspx?nid=209888[RTV Oost[/url].

In de Noorse plaats streed ze met Marije Joling en Jorien Voorhuis uit Hengelo en Diane Valkenburg om een ticket. De dames reden een klassement over 1500 en 3000 meter. Daarin had Joling een voorsprong van 1,62 seconden op Achtereekte na de 1500 meter. Op de 3000 meter was Achtereekte sneller, maar ze was net niet snel genoeg om Joling voorbij te gaan, het verschil was 0,03 seconde. Joling plaatste zich dus voor het WK en daar waren Ireen Wüst en Linda de Vries al voor aangewezen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.