Home / archiefcentraal / aanvoerder kieftenbeld slaapt slecht vannacht

aanvoerder kieftenbeld slaapt slecht vannacht

Aanvoerder Maikel Kieftenbeld van Groningen slaapt vannacht slecht in zijn Lemelerveldse bedje. Hij heeft een bewogen wedstrijd achter de rug. Met FC Groningen verloor hij zijn eerste thuiswedstrijd dit seizoen. Hij stond aan de basis van een prachtige goal en hij liep tegen een gele kaart die nergens op sloeg.

Het zag er zo mooi uit voor Maikel. Hij stond aan de basis van de 2-0 met een fantastisch afstandsschot met zijn slechte been. Met links leverde hij een pegel af die AZ-keeper Esteban niet klem had. Wie anders dan De Leeuw liet zich dat buitenkansje niet afnemen en tikte de 2-0 binnen.

Even later zette Kieftenbeld en sliding in, die we op de Nederlandse velden niet veel meer zien. Een schuiver precies op de bal, been netjes iets gebogen en na de sliding direct opstaan en er met de bal vandoor. Scheids Van den Kerkhof zag er geel in. De vijfde voor aanvoerder Kieftenbeld. Dus een automatische schorsing van een wedstrijd. Zelfs de AZ-fans zagen de scheidsrechterlijke dwaling in.

Uiteindelijk liet Groningen AZ los, verloor het met 4-2 en liep zo tegen de eerste thuisnederlaag dit seizoen op.

Lees ook

Schapen niet meer de dijk op in stormseizoen

ZWOLLE – Het beweidingsseizoen voor schapen op dijken in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.