aangepaste fiets van station raalte gestolen

Zo. Opsporing verzocht, de Salland editie. Gezocht: De mafketel(s) die afgelopen donderdag zijn/hun vingertjes niet thuis kon(den) houden op station Raalte. Daar werd namelijk een fiets gestolen. Niet zomaar een fiets, nee, een aangepaste fiets.

Publiekslieveling Koen Bosch uit Raalte werd slachtoffer van de diefstal. En nu? Nu gaan we met zijn allen nadenken. Heb ik donderdag iets verdachts op het station gezien? Heb ik mensen met die bijzondere fiets zien slepen? Of heb je de fiets na donderdag misschien ergens anders gezien?

En… stel nou dat je denkt dat je misschien informatie hebt…. Dan bel je even met 0900-8844, de politie. De gouden tip belonen we met een mooie slagroomtaart.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.