18e tuinexpo bloeit als nooit tevoren

De tuinexpo Salland in Luttenberg wordt dit jaar gevormd door oude rotten en jonge honden. De elf hoveniers die zich van vrijdag 27 februari tot en met maandag 2 maart presenteren in Manege De Luttenberg vormen een mooie, uitgebalanceerde mix van ervaren krachten en jeugdig talent.

Wie tijdens deze dagen in de ogen kijkt van René Berentschot, Barrie Dijkman of Laurens Elsman ziet een jong gezicht dat nog altijd vol passie spreekt over het vak. Toch behoort dit drietal inmiddels tot het ‘meubilair’ van Tuinexpo Salland. Aangevuld met de ervaring van Jopie’s Groene Wereld, Top Garden Hoveniers, Vasse Hoveniersbedrijf en Dick Stokvis Groentechniek & Bestratingen en de debutanten Isidorus Hoeve, PUUR Hoveniers / NOVA tuinen, Hoveniersbedrijf Van Egmond en Stefan Jaspers Tuin & Landschap weet het publiek zich verzekerd van een beurs die bloeit als nooit tevoren.

Na zeventien edities vormen deze hoveniers nog altijd het kloppend hart van Tuinexpo Salland. De publieksprijs is jaren geleden afgeschaft maar de hoveniers doen hun uiterste best om de harten van het publiek te veroveren. Denk hierbij aan kleine modeltuinen waarin de laatste trends op tuin- en bestratingsgebied zijn verwerkt.

Naast de tuinen van de hoveniers zijn er ook standhouders die ervoor zorgen dat het een echte beurs is. De openingstijden van de Tuinexpo zijn: vrijdag 27 februari van 14.00 tot 22.00 uur, zaterdag 28 februari van 10.00 tot 22.00 uur, zondag 1 maart van 10.00 tot 18.00 uur en maandag 2 maart van 10.00 tot 16.00 uur. De entree bedraagt € 7,50. Parkeren op het terrein bij de manege is gratis. Meer informatie is te vinden op staging2.tuinexposalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.