Home / archiefcentraal / zusjes wermink scoren goed in hardenberg

zusjes wermink scoren goed in hardenberg

Afgelopen zaterdag werden de kring kampioenschappen verreden in Hardenberg. In de B-dressuur kwamen de zusjes Wermink van PSV de Stuwe aan de start. Kampioen werd Sandra Ottenhof-Wermink met haar paard First Choice vdz met 200 en 201 punten. Reserve kampioen werd Linda Baarslag-Wermink met haar paard Bo. Zij behaalden 192 en 194 punten. Beide dames mogen door naar de Overijsselse Kampioenschappen welke op 21 februari worden verreden in Almelo.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.